Anar directament al contingut

Afegir web

 1. Seleccioni la millor categoria per a la seva web

  Utilitzi aquest formulari per afegir la seva web a la categoria Govern i política > Administració > Balear > Conselleries > Turisme i Esports. Si aquesta categoria no és apropiada per a la seva web, torni al Directori de webs i accioni el botó "Afegir web" des de la categoria que més s'ajusti a la seva web. BalearWeb es reserva el dret de modificar la seva elecció si no és correcta.

 2. Completi el formulari amb les dades de la seva web

  Les úniques dades imprescindibles són la seva adreça d'email i l'adreça de la web. Si la seva web està vinculada amb una adreça postal, introdueixi també el carrer i número, codi postal i població. Finalment introdueixi el títol i la descripció en els idiomes que domini. BalearWeb completarà la resta d'idiomes. BalearWeb també es reserva el dret de modificar els textos que no s'ajustin a la realitat, que siguin excessivament llargs o que no siguin descriptius. No abusi de les majúscules ni dels eslògans o missatges propagandístics.

 3. Realitzi el pagament del servei en línia, de forma fàcil i segura

  El servei costa 87 € ( IVA inclòs). És tracta d'un pagament únic, sense cap quota de renovació anual. El pagament es realitza en línia, mitjançant targeta de crèdit, PayPal o amb transferència bancària.

 4. Per què utilitzar aquest servei?

  El directori de EivissaWeb és visitat regularment per milers de persones que cerquen informació de forma classificada i ordenada sobre Eivissa. El criteri pel qual s'ordenen els llistats de webs és la data d'inscripció, les més noves apareixen primer. La seva web ocuparà la primera posició dels llistats, fins que algú altre registri una web dins la mateixa categoria. La seva web obtindrà molta visibilitat i moltes visites. La web també apareixerà destacada a la secció de Novetats.

 5. Més informació

  Si té dubtes sobre el procés d'inscripció de pàgines web, consulti la secció d'ajuda i si no hi troba la resposta contacti amb nosaltres.

Dades generals
Dades de la web (Català)
Dades de la web (Espanyol)
Dades de la web (Anglès)
Dades de la web (Alemany)

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat