Ir directamente al contenido

"El Carme", la fiesta de la gente del mar

"El Carme", la fiesta de la gente del mar

Se celebra en Es Cubells, Eivissa, Portinatx, Sant Antoni, la Savina...

El proper dijous dia 16 de juliol se celebra el dia de la Mare de Déu del Carme, patrona de la petita parròquia des Cubells (municipi de Sant Josep) i de tota la gent de la mar. Per festejar aquest dia és costum organitzar processons marineres als ports de la ciutat d'Eivissa, Portinatx, Sant Antoni...

A Eivissa, la festa es celebrarà el mateix dia de la Verge, dijous 16 de juliol a partir de les 19:00 h, amb missa a l'antiga església de Sant Elm, parròquia de Sant Salvador de la Marina, i processó marinera per la badia. A Portinatx, aquest dia, també la processó marinera es l'acte principal de la festa. Pel que fa a Sant Antoni, el programa començarà a les 19:00 h amb la tradicional missa i processó marítima per la badia. La processó per la mar a Es Cubells se celebrarà el diumenge 19 de juliol pel matí, com a cloenda del programa de festes de la localitat (PDF).

 
Fecha de publicación: 13/07/2009

© 1996-2021 BalearWeb / Ibiza - Publicidad - Contactar - Nota legal - Accesibilidad