Anar directament al contingut

Ecoaldea.com i Ibizaphotos.com, les millors webs d'Eivissa

Ecoaldea.com i Ibizaphotos.com, les millors webs d'Eivissa
9.000 persones han passat aquest cap de setmana per la fira d'informàtica i Internet

Aquesta passada nit s'ha tancat la segona edició de la Mostra d'Informàtica, Telecomunicacions i Noves Tecnologies d'Eivissa i Tercer Campus Virtual celebrada al recinte firal d'Eivissa. 9.000 persones han visitat aquesta fira de noves tecnologies que es va inaugurar dijous per la tarda, amb un increment de l'assistència de públic respecte a l'any anterior.

En aquest darrer dia també s'ha celebrat l'entrega de premis del Concurs al millor Webmaster organitzat per l'Ajuntament de Sant Antoni. El premi a la millor web amb vocació comercial ha estat per a Ecoaldea.com, una web dedicada al món de la medicina natural dirigida per Joan Sisa. Competien per aquet premi una dotzena de candidatures.

També s'ha premiat a la millor web personal feta per joves menors de 25 anys. El premi ha anat a una parella d'internautes de Sant Antoni, José Prats Thomas i Manuel Fernández, que fa poc més d'una setmana han activat la web Ibizaphotos.com, una pàgina multimèdia on van col·locant les fotos que recopilen en les excursions que han fet i faran per diversos paratges de l'illa.
 

Pere Marí
pmari@eivissaweb.net
 

Fotos © BalearWeb:
1. Joan Sisa (Ecoaldea.com)
2. José Prats (Ibizaphotos.com)
 
Data de publicació: 25/02/2002

© 1996-2018 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat