Anar directament al contingut

Eivissa es manifestarà per tenir un transport aeri digne

Eivissa es manifestarà per tenir un transport aeri digne
La concentració es realitzarà el 15 març al passeig de Vara de Rey

La falta d'unes comunicacions aèries adequades entre illes i amb la Península és una queixa comuna des de fa anys a les Pitiüses. Però l'última retallada de freqüències produïda fa uns mesos va fer néixer la Mesa pel Transport Aeri de les Pitiüses, organisme que agrupa tots els partits polítics, patronals, sindicats, associacions de vesins i col·lectius socials d'Eivissa i Formentera.

Després de mesos de negatives per part del Govern central en relació a la declaració d'interès general dels vols entre illes i amb la Península, per tal que es puguin establir uns mínims de freqüències en el transport, s'ha convocat la manifestació "Per un transport aeri digne" que tendrà lloc el proper dia 15 de març, a les 19:00 h, al passeig de Vara de Rey.

La Mesa del Transport Aeri també exigeix l'augment de la subvenció per a residents del 33% al 50% i la millora de les comunicacions marítimes entre Eivissa i Formentera, posant una barca de Formentera a Eivissa a les 6:40 h i una altra d'Eivissa a Formentera a les 22:00 h.
 

Pere Marí
pmari@eivissaweb.net
 
Data de publicació: 03/03/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat