Anar directament al contingut

Elektrozine, festival de cinema electrònic

Elektrozine, festival de cinema electrònic
L'Asociación Cinematográfica Pithyusa (ACP) convoca per quarta vegada l'Elektrozine, un festival internacional de curtmetratge i documental de producció independent que se celebra anualment a Eivissa.

Elektrozine aposta pel que podríem denominar cinema electrònic, un mitjà que integra la utilització de la imatge real captada per mitjans òptics i la generada electrònicament amb la gran flexibilitat de manipulació i baix cost de la postproducció de vídeo, característiques ideals per al desenvolupament del cinema independent.

Durant els cinc dies que dura el festival, enguany del 22 al 26 d'octubre de 2002, es projecten a diverses sales d'Eivissa curtmetratges i documentals en diversos formats de vídeo (analògic i digital). Paral·lelament al desenvolupament del festival se celebren seminaris i presentacions sobre tecnologies aplicables al món de la cinematografia digital.

Des de l'any passat Elektrozine també és un festival itinerant de cinema electrònic i els millors treballs admesos a concurs participen en altres festivals i sales d'exhibició que ho sol·licitin.

Les bases del concurs, el formulari d'inscripció i altres dades sobre el Festival són accessibles a través de la web d'Elektrozine.
 
Data de publicació: 08/08/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat