Anar directament al contingut

Manifestació massiva contra la guerra

Més de quinze mil persones de totes les edats es van manifestar aquest passat dissabte a la ciutat d'Eivissa contra la guerra a l'Iraq. La mobilització, convocada per la Plataforma per la Pau d'Eivissa i Formentera , ha estat una de les més importants que es recorden a l'illa.

La massiva assistència a les manifestacions contra la guerra que aquest passat dissabte s'han celebrat a les principals ciutats de tot el món és, per a molts observadors, un reflex clar i contundent d'una societat que vol participar directament en els assumptes que l'afecten. Persones de tot el món que responen de forma global i solidària a un gran repte de la humanitat, com és viure en pau.

Notícies relacionades:

- Manifestació a Formentera

- Manifestació a Mallorca

- Manifestació a Menorca

Notícia anterior relacionada:

- Eivissa per la pau. No a la guerra! (11/2/2003)

Debat/Enquesta:
- Creus que els Estats Units han d'atacar l'Iraq?
 
Data de publicació: 16/02/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat