Anar directament al contingut

Dibuixos i escultures de Miquel Barceló

Dibuixos i escultures de Miquel Barceló

El Museu d'Art Contemporani d'Eivissa (MACE), ubicat en una antic magatzem i sala d'armes del segle XVIII a Dalt Vila, acull del 27 d'abril al 31 d'agost de 2003 una mostra que agrupa una cinquantena de dibuixos i una selecció bronzes i quaderns de notes de l'artista mallorquí Miquel Barceló (Felanitx, 1957). Entre els dibuixos exposats destaquen una sèrie de dibuixos africans, una selecció de dibuixos xinesos, natures mortes, peixos i altres realitzats a la selva de Guatemala, on Barceló va estar recentment per actuar en un petit paper del primer llargmetratge del seu amic Rodrigo Rey Rosa.

La mostra forma part del conjunt d'exposicions titulat "Miquel Barceló a les Illes Balears" que, organitzat per la Fundació Balears 21 i comissariat pel mallorquí Enric Juncosa, en l'actualitat director del Irish Museum of Modern Art de Dublín, també portarà l'obra de l'artista a la plaça de la Constitució a Sant Francesc Xavier de Formentera, al Museu de Menorca a Maó, a la capella del Roser a Ciutadella i a Sa Llotja de Palma.

Miquel Barceló esta treballant actualment en el revestiment de terracota i la decoració de la capella de Sant Pere a la Seu de Mallorca. Es pot trobar més informació sobre l'artista i la seva obra a la web del Fons Documental Miquel Barceló d'Artà.

Foto cedida pels organitzadors: "Marché de Sangha" (2000)

 
Data de publicació: 28/04/2003

© 1996-2022 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat