Anar directament al contingut

Vila celebra les Festes de la Terra

Vila celebra les Festes de la Terra
Un extens i variat programa d'activitats animarà Vila fins el proper dia 13 d'agost, amb motiu de la celebració de les Festes de la Terra.

La primera festa, Santa Maria, se celebrarà el dimarts 5 d'agost. Els actes programats per aquest dia són el tradicional Triatló a la Platja de Talamanca, la missa a la Catedral seguida d'una ballada a càrrec de la Colla de Vila a la plaça de la Catedral i l'actuació de Lucrecia, la convidada estrella d'enguany, que tendrà lloc al Parc Reina Sofia.

La segona festa, Sant Salvador, és l'endemà, dimecres 6, i inclourà el tradicional homenatge a la gent de Mar, amb missa a les 20:00 h a l'esgésia de Sant Elm, seguida de l'acte als corsaris i una actuació de la Colla de sa Bodega al Moll Pesquer. El "Concert de la Terra", a càrrec del Cor i Banda simfònica Ciutat d'Eivissa tancarà la diada al Parc Reina Sofia.

I la tercera festa, Sant Ciriac, tendrà lloc com de costum el 8 d'agost. Al matí se celebrarà la missa i processó a la capella de Sant Ciriac i al vespre la berenada popular al Puig des Molins.

El programa d'actes, que es pot consultar en format PDF, inclou moltes altres propostes com ara els concerts del IV Festival Nit d'Òpera les nits del 10 i 13 d'agost al Claustre de l'Ajuntament, o l'espectacle "Tu poder mental" del màgic Anthony Blake la nit del 12 al Parc Reina Sofia.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 31/07/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat