Anar directament al contingut

Fira ramadera a Can Caus

Fira ramadera a Can Caus
Del 24 al 26 d'octubre tendrà lloc a Can Caus (Santa Gertrudis) la cinquena edició de la "Fira de Bestiar, Aviram i Animals de Preu", que agruparà més de 40 expositors amb una amplia mostra d'animals, i productes i maquinària agrícoles.

L'any passat passaren per la fira més de 30.000 persones, xifra que els organitzadors esperen superar enguany si el bon temps acompanya.

Can Caus, pertanyent a l'empresa Companatge, disposa de diverses granges i d'un centre artesanal on s'elaboren embotits i formatges, que poden adquirir-se a la tenda o degustar-se al popular restaurant obert durant tot l'any.
 

Fotos © BalearWeb
 
Data de publicació: 22/10/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat