Anar directament al contingut

Exposició sobre es Amunts d'Eivissa

L'espai cultural Sa Punta des Molí a Sant Antoni de Portmany acull fins el 30 de gener de 2004 l'exposició "Com volem que siguin es Amunts?", organitzada pel GEN-GOB d'Eivissa, amb la col·laboració de Sa Nostra. La mostra, que ja es pogué veure la passada primavera a la ciutat d'Eivissa, explica la biodiversitat de la zona des Amunts, espai natural del nord de l'illa d'Eivissa que s'estén des d'Aigües Blanques (Santa Eulària des Riu) fins Cala Salada (Sant Antoni de Portmany) i compta amb illots, barrancs i àrees cultivades d'una gran varietat de flora i fauna.

Per a visites escolars telefonar al 971 39 07 74. L'horari per al públic és de dimarts a dissabte de 16:00 a 19:00 h.

Més informació sobre espais expositius i exposicions a l'Agenda d'exposicions de les Illes Balears i Pitiüses.
 
Data de publicació: 17/11/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat