Anar directament al contingut

IV Congrés Internacional Virtual d'Educació

IV Congrés Internacional Virtual d'Educació
El IV Congrés Internacional Virtual d'Educació (CIVE-2004), organitzat per CiberEduca.com i l'Escola de Formació en Mitjans Didàctics (STEI-i) se celebrarà per Internet del 9 al 29 de febrer de 2004. El congrés virtual compta amb el patrocini de "Sa Nostra" i la col·laboració de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, Universitat de les Illes Balears, Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears, i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Balears, entre d'altres organitzacions.

CIVE-2004 s'adreça a mestres, psicòlegs, pedagogs, institucions públiques i associacions relacionades amb l'educació. Els seus objectius principals són: incrementar els continguts educatius de qualitat a Internet, mantenir una via de comunicació útil entre els educadors de tot el món i estimular la utilització d'Internet en general.
 
Data de publicació: 10/11/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat