Anar directament al contingut

Existeixen encara els valors universals?

Existeixen encara els valors universals?
Amb el títol Existeixen encara valors universals? el Secretari General de l'ONU pronuncià una conferència sobre ètica mundial a la Universitat de Tubinga (Alemanya). Segons Kofi Annan, els valors de la pau, la llibertat, el progrés social, la igualtat de drets i la dignitat humana consagrats a la Carta de les Nacions Unides i a la Declaració Universal de Drets Humans no són menys vàlids avui que quan els representants de molts països i cultures redactaren aquests documents fa mig segle.

Més informació:

- Conferència en espanyol (ONU)

- Conferència en anglès (ONU)
 
Data de publicaciˇ: 17/12/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat