Anar directament al contingut

Nadal a Vila

Nadal a Vila
Vila acull des del passat dia 5 de desembre diverses activitats festives emmarcades en el programa de Nadal 2003/2004 organitzat per l'Ajuntament. A més de l'il·luminació i els tradicionals mercats nadalencs, tot un seguit de propostes animaran la ciutat fins el 6 de gener.

Dins de l'apartat esportiu, destaquen la Cursa Ciclista Popular de L'Indiot, celebrada el passat dia 14, i la Pujada Atlètica a la Catedral, que es fa el dia 31 de desembre a les 16:30 h sortint del Passeig Joan Carles I (Casa del Mar).

Quant als actes tradicionals, mereix especial atenció la Xacota Pagesa organitzada per la Colla de Sa Bodega que se celebrarà el 27 de desembre al Passeig Vara de Rey, a les 18:00 h, amb música de la terra i degustació de salsa de Nadal, sobrassada, botifarra i bunyols per a tothom.

La festa de cap d'any, d'entrada gratuïta, enguany canvia d'escenari i se celebrarà en un gran envelat instal·lat al l'aparcament situat entre els carrers Vicente Serra, Canàries i Sant Cristòfol. Hi actuaran Paco Atrium, Orquestra Tanit, Ricardito i Sabor Tropical.

Pel que fa a l'arribada del Reis d'Orient, el moment més important per als infants eivissencs, està previst que ses majestats arribin al Port d'Eivissa el dia 5 de gener a les 18:30 h.

El programa d'activitats complet es pot consultar en format PDF.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 16/12/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat