Anar directament al contingut

Fitur 2004

Fitur 2004
Del 28 de gener a l'1 de febrer es celebrarà al Parque Ferial Juan Carlos I de Madrid la Fira Internacional de Turisme (FITUR), una de les fires turístiques més importants del món.

FITUR compta amb diverses seccions especialitzades: FITUR KNOW HOW (Saló del Coneixement Turístic), que acull un significatiu nombre d'empreses d'e-turisme; FITUR ACTIVO, amb els seus apartats de Natura, Aventura i Cultura; FITUR CONGRESOS, secció dedicada al turisme de congressos, que es celebrarà prèviament els dies 26 i 27 de gener; i FITUR RESIDENCIAL, secció dedicada al Turisme Residencial.

El Govern de les Illes Balears, a través de l'IBATUR, participa a FITUR amb un estand per promocionar les Illes Balears i Pitiüses com a destinació turística. L'estand disposa de zones dedicades a cada una de les illes i a diferents zones turístiques de l'arxipèlag.
 
Data de publicació: 21/01/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat