Anar directament al contingut

Fira d'artesania Plaça d'Art

Fira d'artesania Plaça d'Art
El Passeig Vara de Rey d'Eivissa acull durant totes les vacances de Pasqua la fira d'artesania Plaça d'Art, organitzada per l'Associació d'Artesans d'Eivissa i Formentera de la Federació de la PIME d'Eivissa i Formentera (PIMEEF). La fira romandrà oberta fins el 12 d'abril, d'11:00 a 14:00 h i de 17:00 a 22:00 h.

L'encontre inclou prop d'una trentena d'estants on es venen articles de cuir, tèxtil, pintura, fusta, vidre, joieria i d'altres productes d'artesania. També hi ha tallers que permeten als visitants apreciar en viu les habilitats i el talent creatiu dels artesans.

Plaça d'Art suposa tradicionalment l'anunci de l'inici de la temporada turística, congregant anualment un gran nombre de visitants.

Foto © Arxiu BalearWeb
 
Data de publicació: 31/03/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat