Anar directament al contingut

Les reserves marines a les Illes Balears

Les reserves marines a les Illes Balears
La Direcció General de Pesca del Govern de les Illes Balears ha publicat una web amb informació sobre les Reserves marines a les Illes Balears. La nova web ofereix informació general sobre aquesta figura de protecció mitjançant la qual es regulen els usos i l'explotació del medi marí, i àmplia informació sobre les quatre reserves marines existents a les Illes Balear: la de la badia de Palma, la del Migjorn de Mallorca, la del Nord de Menorca i la dels Freus d'Eivissa i Formentera.

Més informació: Reserves marines a les Illes Balears (CAIB)

Foto © BalearWeb: Freus d'Eivissa i Formentera
 
Data de publicació: 02/03/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat