Anar directament al contingut

Acord per reconvertir el Castell d'Eivissa en hotel

Acord per reconvertir el Castell d'Eivissa en hotel

Serà el primer parador de turisme de l'Estat a lesIlles Balears.

El batle d'Eivissa, Xico Tarrés, i el president del Consell, Pere Palau, estan d'acord en reconvertir el Castell d'Eivissa en un hotel de Paradores de Turismo de España, empresa pública dedicada majoritàriament a gestionar hotels en edificis històrics que pertanyen a l'administració. Si finalment l'empresa decideix fer-se càrrec de l'edifici, la ciutat d'Eivissa, concretament Dalt Vila, comptarà amb el primer parador de turisme de l'Estat a les Illes Balears.

Tarrés i Palau manifestaren el seu acord en una reunió celebrada el passat dimarts per impulsar el Consorci Patrimoni de la Humanitat, organisme dedicat a recuperar els edificis històrics de Dalt Vila.
 
Data de publicació: 12/05/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat