Anar directament al contingut

Eva Lootz exposa a Sa Nostra

Eva Lootz exposa a Sa Nostra

Un recorregut a través del temps i la memòria.

Les sales de cultura de Sa Nostra a Eivissa i Sant Francesc Xavier de Formentera acullen simultàniament dues exposicions d'Eva Lootz (Viena, 1942), artista plàstica que resideix a Espanya des de la dècada dels seixanta i va obtenir el Premi Nacional d'Arts Plàstiques l'any 1994.

La mostra que es pot visitar a Eivissa fins el 4 de juny està formada per dues instal·lacions i és una adaptació de l'exposició titulada "Sedimentacions" que Eva Lootz presentà recentment al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma. Una de les instal·lacions està formada per una taula i altres elements i la segona té l'arena com element principal amb l'objectiu d'introduir el visitant en un recorregut a través del temps i la memòria. La mostra també inclou tres vídeos basats en el fluir de l'arena.

La instal·lació titulada "Salario" que Eva Lootz presenta a Formentera fins l'11 de juny està formada per pilots de sal i fustes. En aquesta mostra l'artista substitueix per primera vegada la utilització de l'arena per la sal.

Foto © Marià Castelló / BalearWeb: Instal·lació d'Eva Lootz a Sant Francesc

 
Data de publicació: 16/05/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat