Anar directament al contingut

ADLIB, moda d'Eivissa i Formentera

ADLIB, moda d'Eivissa i Formentera

Els escenaris seran sa Punta des Molí i el Far de la Mola.

El proper cap de setmana, 26 i 27 de juny, es celebrarà a Eivissa i Formentera una nova edició de la passarel·la "Adlib, moda d'Eivissa i Formentera", impulsada en els seus orígens, als anys 70, per la princesa iugoslava Smilja Mihailovitch i actualment organitzada pel Patronat de la Moda d'Eivissa i Formentera.

La desfilada inaugural se celebrarà dissabte a l'illa d'Eivissa, concretament a Sa Punta des Molí de Sant Antoni de Portmany, i el diumenge es repetirà al Far de la Mola de l'illa de Formentera. Aquesta nova edició, presentada per María José Suárez, comptarà amb la participació dels alumnes de l'Escola d'Art d'Eivissa i 23 dissenyadors que mostraren les tendències de la moda Adlib pel 2004.

Com cada any, els marcs escollits per celebrar la passarel·la Adlib 2004 tenen un interès especial. Sa Punta des Molí és un dels indrets més singulars del municipi de Sant Antoni de Portmany, amb un molí, sènia, trull, l'antiga casa pagesa i un auditori a l'aire lliure. D'altra banda, el Far de la Mola és un dels indrets més espectaculars de l'illa de Formentera. Situat a 142 metres d'alçada sobre el nivell del mar, és considerat per alguns com un lloc màgic i va ser esmentat per Juli Verne en una de les seves novel·les, com recorda un senzill monument que es troba vora el Far.

Foto © Arxiu BalearWeb

 
Data de publicació: 19/06/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat