Anar directament al contingut

L'IEE porta la Festa de la Nit de Sant Joan a Sant Rafel

L'IEE porta la Festa de la Nit de Sant Joan a Sant Rafel

L'IEE i l'associació de veïns preparen una gran festa.

L'Institut d'Estudis Eivissencs (IEE) celebrarà el proper dimecres 23 de juny la tradicional Nit de Sant Joan, festa itinerant que se celebra anualment des de 1973 als diferents pobles de l'Illa. Enguany el poble escollit és Sant Rafel de sa Creu i segons informen els organitzadors, "serà una gran festa organitzada conjuntament amb l'associació de veïns, la Plataforma i altres entitats locals". Els grups convidats seran Aires Formenterencs, que presentarà el seu nou disc, Pota Lait, que també aprofitarà l'esdeveniment per donar a conèixer el seu darrer treball discogràfic, i la Colla de Sant Rafel, que oferirà una mostra de ball pagès.

En el transcurs de l'acte es proclamaran els guanyadors dels premis de la Nit de Sant Joan i es farà la lectura del manifest que prepara cada any l'Institut per aquesta nit. L'escrit, de to habitualment reivindicatiu, fa referència a diferents aspectes de l'actualitat illenca.

En aquesta secció especial de la web de l'IEE es pot trobar més informació sobre la Nit de Sant Joan que organitza anualment l'entitat. Com de costum, la festa començarà cap a les 21:00 h i acabarà amb l'encesa dels nou focs de Sant Joan, a mitja nit.

Foto © BalearWeb

 
Data de publicació: 21/06/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat