Anar directament al contingut

No volem autopistes. Salvem Eivissa

No volem autopistes. Salvem Eivissa

Milers de persones es manifesten pels carrers de Vila.

Sota el lema "No volem autopistes. Salvem Eivissa", més de deu mil persones es manifestaren pacíficament el passat divendres pels carres de Vila per mostrar el seu rebuig als projectes de carreteres que impulsen conjuntament el Consell Insular d'Eivissa i Formentera i el Govern de les Illes Balears. La manifestació fou convocada per les Plataformes Antiautopistes de Sant Jordi i Sant Rafel, organitzacions ciutadanes que s'oposen als projectes d'ampliació de les actuals carreteres que van de Vila a l'aeroport i de Vila a Sant Antoni.

Més informació: www.novolemautopista.tk

 
Data de publicació: 21/06/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat