Anar directament al contingut

Vila celebra les Festes de la Terra

Vila celebra les Festes de la Terra

Tres dates assenyalades i un extens i variat programa d'activitats.

Un extens i variat programa d'activitats animarà Vila des del dia 1 al 14 d'agost, amb motiu de la celebració de les Festes de la Terra. Dins de l'extens calendari d'activitats, destaquen tres dates assenyalades: la festa de Santa Maria (5 d'agost), la festa de Sant Salvador (6 d'agost), i la festa de Sant Ciriac (8 d'agost).

El dia de la festa de Santa Maria, dijous 5, és quan se celebra el tradicional Triatló a la Platja de Talamanca i la missa, ofrena floral i ballada pagesa a la Catedral. Aquest mateix dia, es farà el Lliurament de la Medalla d'Or de la Ciutat d'Eivissa al Pintor Antoni Marí Ribas "Portmay" a títol pòstum i com és habitual la diada finalitzarà amb un concert al Parc Reina Sofia, enguany a càrrec de Manu Tenorio, i amb un gran castell de focs d'artifici.

La segona festa, Sant Salvador, és l'endemà, divendres 6, i inclourà com de costum el tradicional homenatge a la gent de Mar, amb missa a les 21:00 h a l'església de Sant Elm, seguida de l'acte als corsaris al Moll Pesquer. El "Concert de la Terra", a càrrec del Cor i Banda Ciutat d'Eivissa, Isidor Marí i Ballet del Centre de Dansa tancarà la diada al Parc Reina Sofia.

I la tercera festa, Sant Ciriac, tendrà lloc com de costum el 8 d'agost. Aquest dia, entre altres actes, al matí se celebrarà la missa i processó a la capella de Sant Ciriac i al vespre la berenada popular al Puig des Molins.

El programa d'actes, que es pot consultar en format PDF, inclou moltes altres propostes com ara l'espectacle de ballet amb Angel Corella & Stars of American Ballet, la nit de l'11 d'agost al Parc Reina Sofia, o les Nits d'Òpera els dies 12 i 14 d'agost al Claustre de l'Ajuntament.

Foto © BalearWeb

 
Data de publicació: 31/07/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat