Anar directament al contingut

Tot a punt per la Fira de Sa Tardor 2004

Tot a punt per la Fira de Sa Tardor 2004

Hi participaran un total de 25 artesans.

Del 17 al 26 de setembre se celebrarÓ una nova ediciˇ de la Fira de sa Tardor, organitza cada any per l'Associaciˇ d'Artesans Professionals d'Eivissa (integrats a la Pimeef), coincidint amb l'arribada de la tardor.

L'encontre comptarÓ amb un total de 25 estands, tal com informa la nova web dels Artesans, on es vendran articles de cuir, tŔxtil, pintura, fusta, vidre, joieria i d'altres productes d'artesania. TambÚ hi haurÓ tallers que permetran als visitants apreciar en viu les habilitats i el talent creatiu dels artesans. D'acord amb els objectius de qualitat de la fira, tots els artesans que hi participen han de ser els autors dels productes que exposen i venen.

La fira se celebra al passeig de s'Alamera (Vara de Rey) d'Eivissa i l'horari d'obertura Ús d'11:00 a 14:00 h i de 17:30 a 22:30 h.

Foto ę Arxiu BalearWeb

 
Data de publicaciˇ: 06/09/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat