Anar directament al contingut

La inflació interanual de Balears en el 2,8 per cent

La inflació interanual de Balears en el 2,8 per cent

En el mes de juny els preus pujaren un 0,3 per cent.

Segons informa l'Institut Nacional d'Estadística (INE), la tassa interanual (últims dotze mesos) de l'Índex de Preus de Consum (IPC) a Balears es situa en el 2,8 per cent després de la pujada dels preus en un 0,3 per cent durant el mes de juny. Això representa una ascens de dues dècimes en l'IPC interanual respecte al mes de maig. Quant al primer semestre de 2005 l'IPC ha augmentat un 2,0 per cent. Els grups més inflacionistes des de principis d'any són: Begudes alcohòliques i tabac (3,9%), habitatge (3,4%), transport (4,2%) i hotels, cafès i restaurants (3%).

En el conjunt d'Espanya la inflació de juny ha estat del 0,2 per cent, situant-se la variació interanual en un 3,1 per cent i la del primer semestre de 2005 en un 2,1 per cent.

Més informació: Índice de Precios de Consumo (IPC)

 
Data de publicació: 14/07/2005

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat