Anar directament al contingut

Balears rep durant el juliol 1.630.000 turistes

Balears rep durant el juliol 1.630.000 turistes

Creixement del 2,3% respecte al mateix mes de l'any anterior.

Segons informe de la Secretaria d'Estat de Turisme i Comerš, Balears va ser la segona destinaciˇ mÚs important a Espanya, desprÚs de Catalunya, per als turistes internacionals rebuts el mes de juliol, amb un total de 1.630.000 turistes, el 21,9% del total del mes. Respecte al mateix mes de l'any anterior, el volum d'arribades ha experimentat un creixement del 2,3%. El mercat britÓnic tornÓ a ser el principal mercat emissor de l'arxipŔlag balear malgrat registrar un descens del 6,9% respecte al mateix mes de l'any anterior. El segŘent mercat en importÓncia, l'alemany, patÝ un lleu descens de l'1,7%. La resta de pa´sos evolucionaren de manera positiva; aixÝ, els turistes procedents de pa´sos com Franša o ItÓlia (ambdˇs amb pesos relatius del 7,8% i del 7,6%, respectivament) experimentaren creixements suficients per compensar les caigudes del mercat alemany i el britÓnic.

En el conjunt dels set primers mesos de 2005, Balears ocupa tambÚ el segon lloc entre les comunitats aut˛nomes de l'Estat espanyol amb 5,4 milions de turistes (el 17,3% del total d'arribades del perÝode). Respecte al mateix perÝode de l'any anterior, el volum d'arribades ha registrat un creixement del 1,8%. Aquest creixement en el nombre de turistes ve explicat per l'augment del seu principal paÝs emissor, Alemanya, que amb 2,1 milions de turistes experimenta un creixement del 6,9% capaš de compensar el descens del mercat britÓnic. Aquest ˙ltim, amb 1,9 milions de turistes cau un 7%.

MÚs informaciˇ (Ministeri d'Ind˙stria, Comerš i Turisme)

Foto ę BalearWeb

 
Data de publicaciˇ: 19/08/2005

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat