Anar directament al contingut

S'incrementa la dificultat per accedir a l'habitatge

S'incrementa la dificultat per accedir a l'habitatge

╔s necessari invertir una mitjana d'11 anys de salari Ýntegre.

Les diferŔncies entre l'evoluciˇ del preu de l'habitatge i els salaris a les Balears dificulten que les famÝlies puguin accedir a l'habitatge. El Centre de Recerca Econ˛mica (CRE) informa, segons dades de l'any 2004, que Ús necessari invertir una mitjana de 11,1 anys de salari Ýntegre per tal d'accedir a un habitatge. En comparaciˇ amb les altres comunitats aut˛nomes espanyoles, les Illes Balears se situen en segon lloc pel que fa a la dificultat d'adquirir un habitatge, nomÚs per darrera de Madrid (12,0 anys) i molt per sobre de la mitjana de l'Estat (8,3 anys).

Aquesta informaciˇ forma part de l'Informe Econ˛mic i Social 2004 elaborat pel CRE, que serÓ presentat p˙blicament el 15 de setembre, a les 19:30 h, a l'Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del Campus de la UIB. A Eivissa l'informe es presentarÓ el 20 de setembre, a les 19:00 h, a la Sala de Cultura de Sa Nostra de Vila, i a Menorca serÓ presentat el 22 de setembre, a les 19:00 h, a l'Ateneu de Maˇ.

 
Data de publicaciˇ: 15/09/2005

© 1996-2023 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat