Anar directament al contingut

Balears rep 9,6 milions de turistes estrangers el 2005

Balears rep 9,6 milions de turistes estrangers el 2005

Creixement de l'1% per la recuperació del mercat alemany.

Segons la "Encuesta de Movimientos Turísticos en Fronteras", FRONTUR, que elabora l'Institut de Estudis Turístics del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, durant l'any 2005 s'ha consolidat la recuperació dels fluxos internacionals a les Balears amb l'arribada de 9,6 milions de turistes estrangers, fet que representa un creixement de l'1%. Les caigudes dels mercats britànic (4,2%) i italià (2,4%), s'han vist compensades per la recuperació del mercat alemany (6,9% més d'arribades l'any). Amb aquestes dades, les Balears es situen com a segon mercat receptor espanyol per darrera de Catalunya que rebé 14 milions de viatgers estrangers.

Quant al mes de desembre de 2005 Balears ha rebut 143.000 turistes estrangers, passant a ésser la sisena destinació entre les comunitats espanyoles, amb una disminució de l'1,4% respecte al mateix mes de l'any anterior.

Més informació:

Foto © BalearWeb

 
Data de publicació: 20/01/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat