Anar directament al contingut

Dia de les Illes Balears

Dia de les Illes Balears

Enguany l'acte institucional se celebra a Eivissa.

El proper dimecres 1 de març es celebrarà el Dia de les Illes Balears a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Enguany l'acte institucional tendrà lloc el dimarts 28 de febrer, a les 19:00 h, al Centre de Congressos de la ciutat d'Eivissa. Durant l'acte, que estarà presidit per Jaume Matas, president de les Illes Balears, es farà el lliurament de la Medalla d'Or de les Illes Balears a l'eivissenc Pedro Marí Torres i al formenterer Antoni Tur Ferrer. En el mateix acte, també es lliuraran els Premis Ramon Llull a 33 persones i entitats rellevants de les illes. Els actes programats a Eivissa es prolongaran fins l'11 de març, dia que tendrà lloc a l'Església de Sant Domingo un concert de l'Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

Pel que fa a Mallorca, els actes començaran el 28 de febrer, a les 14:00 h, amb la inauguració del Mercat Temàtic i de la zona d'Activitats Lúdiques a la Plaça de la Drassana davant del Consolat de la Mar. Els actes programats es prolongaran fins el 5 de març amb concerts, activitats infantils i juvenils, activitats esportives i la Trobada de Centres i Cases Regionals.

A l'illa de Menorca, els actes començaran el dimecres 1 de març amb un Torneig de futbol set multicultural i Curses de Trot. El programa es prolongarà fins el 4 de març amb l'actuació de la Coral d'Arquitectura i l'Orquestra de la Universitat Politècnica de Catalunya al Teatre Principal de Maó (dia 3) i a l'Església del Socors de Ciutadella (dia 4).

Per últim, l'illa de Formentera celebrarà el Dia de les Illes Balears amb una actuació de titelles i amb una Ballada Popular a càrrec de Colles de Formentera que finalitzarà amb un aperitiu de orelletes, bunyols i vi pagès.

Més informació: Programa d'activitats Dia de les Illes Balears (en format PDF)

 
Data de publicació: 27/02/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat