Anar directament al contingut

Destrucció a tota costa

Destrucció a tota costa

Informe de Greenpeace sobre l'estat de les costes.

Greenpeace ha presentat l'informe "Destrucción a toda costa 2006" que analitza l'estat de les costes a Espanya. L'informe repassa les principals amenaces que afecten el litoral, destacant la saturació urbanística, l'augment del nombre de camps de golf, els nombrosos casos de corrupció a l'urbanisme, l'increment de nous ports esportius i els greus problemes de contaminació provocada per l'escassa depuració de les aigües residuals.

L'informe de Greenpeace dedica un capítol al litoral balear. Segons l'organització ecologista, Mallorca segueix per la senda de la saturació i el seu deixant s'estén fins a Menorca, Eivissa i Formentera.

Més informació:

 
Data de publicació: 04/07/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat