Anar directament al contingut

Eleccions al Consell d'Eivissa

Eleccions al Consell d'Eivissa

Es presenten 6 candidatures.

NOVETATS EN LES ELECCIONS ALS CONSELLS INSULARS

El recentment reformat Estatut d'autonomia de les Illes Balears ha introduït dues novetats importants en les eleccions als consells insulars que se celebraran el proper 27 de maig. La primera és la creació del Consell Insular de Formentera, fins ara inclòs en el d'Eivissa, que serà integrat pels regidors que resultin elegits a les eleccions locals a l'Ajuntament de Formentera. L'altra novetat és que els consells insulars de Mallorca, Menorca i Eivissa estaran formats pels consellers elegits a les respectives circumscripcions per sufragi universal directe. Això comporta que a partir d'aquestes eleccions aquests consells insulars ja no estaran integrats pels diputats del Parlament elegits a cada circumscripció insular, sinó que els electors de cada illa votaran en una llista independent els candidats a conseller del seu consell insular.

CANDIDATURES PRESENTADES AL CONSELL D'EIVISSA

Per cobrir els 13 llocs de conseller al Consell d'Eivissa es presenten un total de 6 candidatures. D'aquestes només 2 varen obtenir representació a l'anterior legislatura: Partit Popular amb Pedro Palau Torres com a cap de llista (obtingueren 7 consellers) i PSOE+Eivissa pel Canvi amb Xico Tarrés Marí (5 consellers). Les altres 4 candidatures presentades són Unión Cívica amb Juan Francisco Bermejo Garrido, Democràcia Pitiüsa amb María José Torres Cardona, Democracia Nacional amb Ramsés Araujo Oyonarte i Grup Verd Europeu amb Pep Ribas Ribas.

NOTÍCIES RELACIONADES

 • Eleccions al Parlament de les Illes Balears
 • Eleccions a l'Ajuntament i al Consell de Formentera
 • Eleccions al Consell de Mallorca
 • Eleccions al Consell de Menorca
 • CATEGORIES RELACIONADES AL DIRECTORI DE WEBS:

  Foto © BalearWeb

   
  Data de publicació: 26/04/2007

  © 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat