Anar directament al contingut

Pla de Cičncia, Tecnologia i Innovació de les Illes Balears

Pla de Cičncia, Tecnologia i Innovació de les Illes Balears

Augmentar la competitivitat a través de l'impuls del coneixement.

El Govern de les Illes Balears ha aprovat el Pla de Cičncia, Tecnologia i Innovació de les Illes Balears 2009-2012. El Pla és el full de ruta del Govern per desenvolupar les estratčgies, polítiques i actuacions de R+D+I durant els propers 4 anys. L'horitzó que es marca al Pla és arribar al 0'5% de despesa en R+D+I, sobre el PIB Balear, l'any 2012.

Segons el president Antich "es tracta d'un Pla que cerca augmentar la competitivitat de la nostra economia, a través de l'impuls del coneixement, per diferenciar i diversificar el nostre sistema productiu".

Més informació:

Pla de Cičncia, Tecnologia i Innovació de les Illes Balears 2009-2012 (PDF)

 
Data de publicació: 23/02/2009

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat