Anar directament al contingut

Balears rep 153.000 turistes internacionals durant gener

Balears rep 153.000 turistes internacionals durant gener

Augment del 5,9% respecte al mateix període de l'any anterior.

Segons l'Enquesta de Moviments Turístics a Fronteres, FRONTUR, que elabora l'Institut d'Estudis Turístics del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, Balears va rebre el gener 153.000 turistes internacionals, xifra que representa un augment del 5,9%, respecte al mateix mes de l'any anterior. Els turistes alemanys, que van representar més del 66% de les arribades a l'arxipèlag, són en bona part la causa d'aquest creixement.

Al gener van visitar Espanya 2,6 milions de turistes internacionals, un 10,1% menys que en el mateix mes de 2008. Aquesta disminució és deguda a la contracció de la demanda turística dels principals mercats emissors que van experimentar caigudes en gairebé totes les destinacions principals, excepte Balears i la Comunitat de Madrid.

Més informació:

Encuesta de Movimientos Turísticos en Frontera Enero 2009 en formato PDF (Ministerio de Industria, Turismo y Comercio)

 
Data de publicació: 23/02/2009

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat