Anar directament al contingut

Visites i degustació de vins a Sa Cova

Visites i degustació de vins a Sa Cova

La finca ofereix vistes panoràmiques de la zona de Es Amunts.

El celler Sa Cova, pioner en l'elaboració de vins eivissencs, organitza en les seves instal·lacions visites guiades i degustacions de vins. La finca, situada en la vall de Sant Mateu d'Albarca, ofereix unes vistes panoràmiques de la zona protegida de Es Amunts.

El trajecte fins a la propietat es pot realitzar en cotxe o amb el tren turístic que surt de l'estació d'autobusos de Sant Antoni, de dilluns a dissabte, a les 10:00 h i a les 13:00h. Es pot concertar cita per telèfon (971187046) o correu electrònic (sacova-ibiza@telefonica.net).

La Bodega Sa Cova, juntament amb Can Maymó (Sant Mateu), Can Rich (Buscastell) i Vins de Tanys Mediterranis (Sant Jordi) són les quatre empreses que es dediquen a l'elaboració de vins a Eivissa.

 
Data de publicació: 09/06/2009

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat