Anar directament al contingut

ADLIB, moda d'Eivissa

ADLIB, moda d'Eivissa

Desfilada al Parc Reina Sofia d'Eivissa.

La Passarel·la Moda Adlib 2009 se celebrarà el dia 25 de juliol al Parc Reina Sofia d'Eivissa. Aquesta nova edició, presentada per l'actriu Maria Castro, comptarà amb la participació de 13 empreses que mostraran les tendències de la moda Adlib per al 2009.

Els dissenyadors i marques insulars per enguany són: Beatrice San Francisco, Bianca, Bomb Diamond, De los Ángeles, Esencia de Ibiza, Eva Cardona, Isabel Castellón, Jannine Helbline, Lola G, Luis Ferrer, Marmade, Piluca Bayarri i Tres Ibiza.

Entre les models que desfilaran es troben Verónica Blume, Elisabeth Reyes, Eugenia Ortiz Domecq i Carla Pereyra.

 
Data de publicació: 21/07/2009

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat