Anar directament al contingut

Correllengua 2009

Correllengua 2009

Acte central a s'Alamera.

Del 21 al 24 d'octubre se celebrarà una nova edició del Correllengua amb activitats dirigides a la promoció de la llengua catalana a tots els instituts de secundària.

El programa d'enguany, organitzat per l'associació Vuit d'Agost inclou un sopar el divendres 23 al Restaurant Can Bernat amb l'actuació de Biel Majoral (venda de tiquets a Editorial Mediterrània i Institut d'Estudis Eivissencs. També inclou un acte central el dissabte 24 a partir de les 17:00 h a s'Alamera amb tallers per infants i adults, cercavila amb músics, capgrossos i dimonis, lectura del manifest, correfoc i concerts de Rock Garage i Gerard Quintana.

 
Data de publicació: 19/10/2009

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat