Anar directament al contingut

Regata La Ruta de la Sal

Regata La Ruta de la Sal

Amb sortides des de Barcelona i Dénia.

De l'1 al 4 d'abril, durant les festes de Setmana Santa, es celebrarà una nova edició de la regata de creuers a vela la Ruta de la Sal, esdeveniment que recorda els viatges a l'illa per recollir la sal, una de les més importants fonts d'ingressos de les Pitiüses fins a l'arribada del turisme.

La regata té dos ports de sortida, el Club Marítim Port Ginesta i el Club Nàutic de Dénia, i un punt d'arribada comú, el Club Nàutic Sant Antoni de Portmany. La ruta a seguir des del Port Ginesta és lliure, en canvi des de Dénia s'ha de seguir un recorregut que passa per la costa de l'illa de Formentera abans d'arribar a Eivissa. La llista d'inscripcions acceptades per l'organització es de 300 embarcacions tripulades per més de 2.000 regatistes.

Més informació: www.larutadelasal.com

 
Data de publicació: 25/03/2010

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat