Anar directament al contingut

ADLIB, moda d'Eivissa

ADLIB, moda d'Eivissa

Desfilada al Parc Reina Sofia d'Eivissa.

La Passarel·la Moda Adlib 2010 se celebrarà el dia 17 de juliol, a les 21:00 h, al Parc Reina Sofia d'Eivissa. Aquesta nova edició comptarà amb la participació de 14 empreses que mostraran les tendències de la moda Adlib per al 2010.

Els dissenyadors i marques insulars participants són: Beatrice San Francisco, Piluca Bayarri, Joyería Pomar, De los Ángeles, Marmade, Eva Cardona, Luis Ferrer, Tony Bonet per a Bianca, Hippy Chick Ibiza, Esencia Adlib Ibiza, Isabel Castellar, Lola G Ibiza, Morocha Ibiza i Tres Ibiza. També hi participarà l'Escola d'Art d'Eivissa.

Per complementar la Passarel·la, del 12 al 17 de juliol tendrà lloc la Setmana de la Moda amb conferències, tallers i exposicions com ara la titulada "La moda española a través del Bakestage" del fotògraf Pototo. També es podrà comprar moda d'Eivissa a l'espai Show room o a través del portal Buy Vip.

 
Data de publicació: 30/06/2010

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat