Anar directament al contingut

Home de Ferro 2010

Home de Ferro 2010

4 km de natació, 120 de ciclisme i 30 de carrera.

El triatló Home de Ferro, prova de les sèries mundials i del Campionat d'Espanya de Triatló, se celebrarà al municipi d'Eivissa el proper diumenge 31 d'octubre. La prova de natació tindrà lloc davant de la platja de ses Figueretes amb un recorregut de 4 quilòmetres. A continuació, se celebrarà la prova de ciclisme amb un recorregut de tres voltes a un circuit tancat que transcorrerà per la zona de Cala d'Hort amb un total de 120 quilòmetres. Finalment, la cursa a peu de 30 quilòmetres consistirà en tres voltes a un circuit urbà que inclourà una important pujada a la zona de Dalt Vila.

Més informació: www.homedeferro.com

 
Data de publicació: 25/10/2010

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat