Anar directament al contingut

Festes patronals de Sant Joan de Labritja

Festes patronals de Sant Joan de Labritja

Tot a punt per encendre els nou focs de Sant Joan.

La festa de Sant Joan se celebra a pràcticament totes les parròquies d'Eivissa. El foc és el protagonista de la revetlla (23 de juny), la nit màgica plena de simbolisme; i el dia del Sant (24) se celebren misses i processons.

Allà on la festa té més encant i es celebra amb més intensitat és a Sant Joan de Labritja. Els macarrons de Sant Joan, la revetlla musical, però sobretot els nou focs que s'encenen a mitjanit, en són els protagonistes. Es pot trobar més informació sobre les activitats programades enguany a la web de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja.

 
Data de publicació: 20/06/2011

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat