Anar directament al contingut

Forada acollirÓ enguany la Nit de Sant Joan de l'IEE

Forada acollirÓ enguany la Nit de Sant Joan de l'IEE

A mitja nit s'encendrÓ el foguerˇ de Sant Joan.

L'Institut d'Estudis Eivissencs (IEE) celebrarÓ el dijous 23 de juny la tradicional Nit de Sant Joan, festa itinerant que es fa anualment des de 1971 als diferents pobles de l'Illa. Enguany el poble escollit Ús Forada i els artistes convidats sˇn el Grup Folkl˛ric Sa Colla des Buscatell, la companyia de teatre El Quartˇ de Portmany i els grups musicals Quasiqno i Uc.

En el transcurs de l'acte es proclamaran els guanyadors dels premis de la Nit de Sant Joan i es farÓ la lectura del manifest que prepara cada any l'Institut per aquesta nit. L'escrit, de to habitualment reivindicatiu, fa referŔncia a diferents aspectes de l'actualitat illenca.

La festa comenšarÓ cap a les 18:00 h i a mitja nit el grup de dimonis Els Mals Esperits encendran el foguerˇ de Sant Joan.

 
Data de publicaciˇ: 20/06/2011

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat