Anar directament al contingut

ADLIB, moda d'Eivissa

ADLIB, moda d'Eivissa

Desfilada a l'hotel rural Ca Na Xica de Sant Miquel.

La Passarel·la Adlib 2011 se celebrarà el dia 21 de setembre, a partir de les 20:00 h, a l'hotel rural Ca Na Xica de Sant Miquel de Balansat. Aquesta nova edició comptarà amb la participació de 14 dissenyadors que mostraran les tendències de la moda Adlib per al 2011.

Els dissenyadors i marques insulars participants són: Hippy Chick Ibiza, Luis Ferrer, Ibimoda, Zarabanda, Piluca Bayarri, Marmade, Dira Moda Ibiza, Juanita Diaz (Estil Pitius), Marta Raffo (Morocha Ibiza Fashion), Antonio Bonet, De los Ángeles, Tanit Jeans Ibiza, Elisa Pomar i Isabel Castelar.

 
Data de publicació: 14/09/2011

© 1996-2023 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat