Anar directament al contingut

Las Dalias

Las Dalias: Foto 1
Las Dalias
  • Las Dalias: Foto 1
  • Las Dalias: Foto 2
  • Las Dalias: Foto 3
  • Las Dalias: Foto 4

Joan Marí Juan inaugurà el bar Las Dalias l'any 1954, coincidint amb la festa patronal de Sant Carles de Peralta (Santa Eulària des Riu). Durant els primers anys, l'activitat del local varià acollint des de festes sonades, fins a barbacoes turístiques i espectacles diversos.

Als anys 80, el fill de Joan Marí, conegut entre els amics com "Juanito", assumí la direcció del local. En aquesta època es reformà el jardí i es creà el Mercat Hippy, que avui dia és un dels més importants de l'illa. El Mercat, juntament amb diversos factors externs, com ara la creació del prestigiós estudi de gravació Estudios Mediterráneo a la localitat veïna de Sant Joan, varen atreure fins a Las Dalias una llarga llista d'artistes de renom, que inclou Nina Hagen, Mike Oldfield o Ron Wood dels Rolling Stones, entre d'altres. La Sala es convertí en el bressol del Rock & Roll, marcant profundament la història de la zona.

Després dels vuitanta, l'activitat musical minvà i es potencià el Mercat Hippy, amb la creació del Mercat de Nadal i l'organització d'exposicions diverses i subhastes d'antiguitats.

Actualment dirigeix el local l'exmúsic canadenc Chris González, que ha reactivat el programa musical de la Sala amb concerts a càrrec de grups locals i de tot l'Estat.

El Mercat Hippy, cita obligada dels artesans de l'illa, obre cada dissabte de les 10:00 h a les 20:00 h, entre els mesos d'abril i octubre. És un dels principals atractius de Sant Carles de Peralta i continua essent freqüentat per artistes famosos que visiten Las Dalias per adquirir productes artesans originals de primera qualitat o simplement per passar el dia en un ambient agradable, envoltats de natura i gaudint de la gastronomia eivissenca i dels sucs de fruites naturals que s'elaboren al jardí.

Més informació: www.lasdalias.com

 
Última actualització: 17/09/2004

© 1996-2020 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat