Anar directament al contingut

Festes patronals de Sant Mateu

Festes patronals de Sant Mateu
Sant Mateu d'Albarca, petit poble del municipi de Sant Antoni, celebra des del passat dissabte 13 de setembre les seves festes patronals. Durant el cap de setmana, entre moltes d'altres activitats, s'ha celebrat un campionat de tir al plat a la Cala d'Albarca i una festa per a la tercera edat. Els actes festius continuaran durant la setmana amb campionats de tuti al cafè Es Camp Vell i campionats de cau al Bar Can Cires.

El divendres 19 hi haurà un actuació de "José Luis" i el dissabte 20, jocs infantils. El dia de la festa grossa de Sant Mateu, diumenge 21, els actes començaran amb una actuació de la Banda de Tambors i Cornetes de la Creu Roja a les 11:30 h i després se celebrarà  la missa, seguida de la tradicional processó i la ballada pagesa a càrrec de la Colla d'Albarca. A les 20:00 h, hi haurà una tirada de bitlles, un concurs de dibuix i una exposició de documents i fotos antigues de Sant Mateu. Com a cloenda, un concert de la Banda Municipal de Música d'Eivisa i revetlla amenitzada pel grup de rock eivissenc Pota Lait.

Com de costum, el programa inclou també una festa pagesa a la Cala d'Albarca el dissabte de la setmana següent, 27 de setembre, a partir de les 18:00 h.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 15/09/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat