Anar directament al contingut

Pota Lait repeteix a la Santmiquelada d'enguany

Pota Lait repeteix a la Santmiquelada d'enguany
Sant Miquel de Balansat és una de les poblacions d'Eivissa que millor conserva les seves tradicions. Les festes patronals de Sant Miquel, igual que els Passos de Dijous Sant i les ballades pageses que es fan cada dijous, en són un bon exemple.

De la Santmiquelada, nom popular amb què es coneix la festa del 29 de setembre, destaca especialment la processó i la ballada pagesa que se celebra després de la missa de les 12:00 h; així com la lectura del pregó, enguany a càrrec d'Antoni Marí Marí, alcalde de Sant Joan, que es fa al capvespre, abans de la revetlla.

Com de costum, el programa de les festes inclou un ampli ventall d'activitats per a totes les edats, que es prolongaran fins el diumenge 12 d'octubre. Després de l'èxit de la primera edició, es repetirà l'experiència del Campus Informàtic, que se celebrarà al dissabte 27 al local municipal, organitzat per Sys Informàtica. Una altra de les repeticions per aquest any, és l'actuació del grup de rock eivissenc, Pota Lait, que gràcies a la gran acollida que va obtenir l'any passat, tornarà a sonar la nit del divendres 26, en companyia de Can Raia Rocky Band.

Entre les novetats, destaca l'actuació de la banda madrilenya La Frontera, que tendrà lloc la nit del dissabte 27, així com la Primera Trobada de Cotxes i Motos Antigues que se celebrarà el diumenge 28 a partir de les 10:00 h, coincidint amb la l'exposició de l'Associació d'Apicultors d'Eivissa i Formentera.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 22/09/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat