Anar directament al contingut

Caramelles de Nadal i altres activitats a Santa EulÓria

Caramelles de Nadal i altres activitats a Santa EulÓria
L'Ajuntament de Santa EulÓria des Riu ha programat tot un seguit d'activitats que tendran lloc principalment al poble de Santa EulÓria, per˛ tambÚ arribaran a la resta de parr˛quies del municipi: Sant Carles, Jes˙s, Santa Gertrudis i Puig d'en Valls.

Del programa d'actes, que es pot consultar en format PDF des d'aquest enllaš o a la web de l'Ajuntament, cal destacar el concurs d'elaboraciˇ de Salsa de Nadal que se celebrarÓ el dissabte 20 a la Plaša de l'Ajuntament coincidint amb la inauguraciˇ del Mercat de Nadal, i especialment les Caramelles de Nadal, que tendran lloc la nit de Matines a les esglÚsies de Puig de Missa, Santa Gertrudis i Jes˙s. Les Caramelles de Nadal sˇn uns cants d'origen molt antic interpretats per esquadres de caramellers que anuncien el naixement de Jes˙s.

TambÚ mereix especial atenciˇ festa de Cap d'Any que tendrÓ lloc a la mateixa plaša de l'Ajuntament i inclourÓ m˙sica en directe, campanades de la sort, castell de focs, xocolatada, bunyols i molt mÚs.

Foto: detall del cartell de les Festes de Nadal 2003 a Santa EulÓria des Riu.
 
Data de publicaciˇ: 16/12/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat