Anar directament al contingut

La Ruta de la Sal 2004

La Ruta de la Sal 2004
Del 8 a l'11 d'abril, durant les festes de Setmana Santa, es celebrarà una nova edició de la regata de creuers a vela la Ruta de la Sal, esdeveniment que recorda els viatges a l'illa per recollir la sal, una de les més importants fonts d'ingressos de les Pitiüses fins a l'arribada del turisme.

La regata té dos ports de sortida, el Reial Club Marítim de Barcelona i el Club Nàutic de Dénia, i un punt d'arribada comú, el port d'Eivissa. La ruta a seguir des de Barcelona és lliure, en canvi des de Dénia s'ha de seguir un recorregut que passa per la costa de l'illa de Formentera abans d'arribar al port d'Eivissa. La llista d'inscripcions acceptades enguany per l'organització supera les 300 embarcacions tripulades per uns 2.5000 regatistes, amb una llista d'espera de més de cent velers.

Des de la web de la regata es podrà seguir, pràcticament amb temps real, l'evolució de la competició fins la seva arribada al port d'Eivissa.

Foto © Arxiu BalearWeb
 
Data de publicació: 24/03/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat