Anar directament al contingut

Festes de sa Cala

Festes de sa Cala

Teatre, ball pagès, música...

Les festes patronals de Sant Vicent de sa Cala es celebren des del passat 19 de març. Entre altres activitats, aquest dissabte 25 de març el grup Còmica interpretarà al Teatre Parroquial la rondalla "L'aventura d'en Vicent i na Pepa", el següent dissabte 1 d'abril hi haurà una excursió des de Sant Joan fins a Sa Cala amb torrada popular i l'endemà diumenge 2 d'abril el grup de teatre Es Cubells representarà al Teatre Parroquial l'obra "Una que no volia parlar".

El dimecres 5 d'abril, dia del patró, al migdia es celebrarà la tradicional missa i processó, seguida de ball pagès amb la Colla de Labritja, i a partir de les 19:30 h hi haurà en Es Cafè l'actuació del mag Alexis i una vetlada popular amenitzada per l'orquestra "Havana" que finalitzarà a mitjanit amb un castell de focs.

El programa de festes es prolongarà fins el cap de setmana. El dissabte 8 d'abril, a partir del migdia, es farà un homenatge a la tercera edat a l'església amb missa i ball pagès, que continuarà amb un dinar al Port de Sa Cala i finalitzarà amb l'actuació al Teatre Parroquial del ballet "Blue Bells". L'endemà, diumenge 9 d'abril, a les 20 h, es celebrarà a l'església una missa i els tradicionals passos cantats per finalitzar amb bunyols i vi per a tothom.

Foto © EivissaWeb / BalearWeb

 
Data de publicació: 24/03/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat