Anar directament al contingut

Sant Josep celebra les festes patronals

Sant Josep celebra les festes patronals

Programa d'actes entorn el 19 de març.

Sant Josep de sa Talaia celebra entorn el 19 de març les festes patronals de Sant Josep. Per aquest dissabte, dia 11, hi haurà una cursa ciclista, una prova de tir amb arc i la jornada finalitzarà amb el festival Rock a S'Olivera. L'endemà diumenge, dia 12, tendrà lloc una competició de tir al plat i la tradicional pujada a peu a sa Capelleta d'en Serra, organitzada per l'Associació de Vesins de sa Raval.

El programa d'actes continuarà el dimecres 15 de març amb la final del concurs de vins de Sant Josep, organitzada per Enotecum i el divendres, dia 17, se celebrarà a partir de les 21:30 h una Festa Flower Power a la plaça de l'Església. Pel dissabte 18 s'ha programat, entre altres activitats, una nit de Rock made in Ibiza a la plaça de l'Església amb les actuacions d'Estatuas de Sal i Can Raia Rock Band.

Finalment, el diumenge 19, festa de Sant Josep, la jornada s'iniciarà amb una exposició de motos i a les 11 del matí es celebrarà la Missa Solemne, presidida pel Bisbe d'Eivissa i cantada pel cor parroquial, seguida de processó, que finalitzarà amb l'actuació del Grup Folklòric de Sant Josep de Sa Talaia. El mateix dia, a partir de les 19:00 h i fins a mitjanit, actuaran l'Asociación provincial de Coros y Danzas de Granada, Agustín el Casta, Pota Lait i La Madre que nos Parió. La diada festiva finalitzarà amb els tradicionals focs d'artifici.

Foto © EivissaWeb / BalearWeb

 
Data de publicació: 08/03/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat