Anar directament al contingut

Vila celebra les Festes de la Terra

Vila celebra les Festes de la Terra

Tres dates assenyalades i un extens programa d'activitats.

Un extens i variat programa d'activitats anima Vila fins el 16 d'agost, amb motiu de la celebració de les Festes de la Terra. Dins el calendari d'activitats, destaquen tres dates assenyalades: la festa de Santa Maria (5 d'agost), la festa de Sant Salvador (6 d'agost), i la festa de Sant Ciriac (8 d'agost).

El dia de la festa de Santa Maria, dimecres 5, és quan se celebra la tradicional missa i ofrena floral a la Catedral. Aquest mateix dia, es farà el Lliurament de la Medalla d'Or de la Ciutat d'Eivissa al Club Nàutic Eivissa i a Antoni Prats Calbet, fundador de l'associació ASPANADIF. Com és habitual la diada finalitzarà amb un concert al Parc Reina Sofia, enguany a càrrec de Miguel Ríos.

La segona festa, Sant Salvador, és l'endemà, dijous 6, i inclourà com de costum el tradicional homenatge a la gent de Mar, amb missa a les 20:00 h a l'església de Sant Elm. El "Concert de la Terra", a càrrec de la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa amb la col·laboració d’Aires Formenterencs, Flamenco Fusion de Marga Molina, Budoka-Escola de Ball Musical i les colles de Vila i sa Bodega, tancarà la diada al Parc Reina Sofia.

I la tercera festa, Sant Ciriac, se celebrarà com de costum el 8 d'agost. Aquest dia, entre altres actes, tendrà lloc la berenada popular al Puig des Molins.

El programa d'actes, que es pot consultar a la web de l'Ajuntament d'Eivissa, inclou moltes altres propostes com ara una Nit d'Òpera, el dia 12 d'agost al Claustre de l'Ajuntament.

 
Data de publicació: 28/07/2009

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat