Anar directament al contingut

Festes de Sant Agustí

Festes de Sant Agustí

Concert del grup Ska Cubano.

Entorn del 28 d'agost Sant Agustí celebra les seves festes patronals. Les activitats programades, organitzades pel Centre Cultural es Vedrà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Josep, s'iniciaran el diumenge 23 d'agost amb la Travessia nedant a Cala Bassa. El mateix dia hi haurà excursió i missa a la Capelleta d'en Beia, i audició final del IV Curs de Cant i Expressió a Can Blau.

El dimecres 26 tendran lloc les actuacions musicals dels grups Escoles d'Estiu, Escola de dansa Tuy Alcázar i Salsa Sant Josep, i el dijous 27 se celebrarà una festa multicultural amb el grups La Pampa, Condom Be, Raíces Latinas i Mariachis Méjico Lindo.

El divendres 28 d'agost, dia de Sant Agustí, se celebrarà missa de festa, processó i ballada amb Sa Colla des Vedrà. Per finalitzar la jornada actuaran Projecte Mut, Ska Cubano, Traca i dimonis i Frequency Dealers. El dissabte 29 també hi haurà concerts a càrrec dels alumnes de Can Blau i els grups Rock Garage, Docs in Law, Can Raia Rock Band i Morbo; i el diumenge 30 hi haurà festa pagesa al Pou des Rafals.

Finalment, el dissabte 5 de setembre tendrà lloc a Can Blau el concert Etno Menorca interpretat pel grup S'NSMBL i els actes programats es reprendran el dissabte 26 de setembre amb el dinar homenatge als majors de Sant Agustí.

Programa complet en format PDF

 
Data de publicació: 03/08/2009

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat